САЙТ

  • Adorring-DayaColeman.blogspot.com е неофициален и безплатен фен сайт. Ние нямаме връзка по никакъв начин със Зендая Колман или мениджъра и.
  • Моля не ни изпращайте никакъв спам, фенмейл или хейтмейл.
  • Всички графики са направени от мен, освен ако не е представено друго. Моля да не поправяте, копирате или използвате без да е дадено съгласието ми.
  • Аз нямам никакво право над представените снимки, те принадлежат на загонните им собственици. Ако искате да премахна някоя снимка от сайта, моля изяснете коя и ми дайте време да го направя преди да предприемете други действия. Ако вие имате собствено право и желаете кредит върху вашата снимка или статия, моля свържете се с мен и ще се радвам да го добавя.
Условия за ползване
С посещаването на този сайт вие сте обвързани с дадените условия:

В условията по-долу, АДМИНИСТРАТОРА се отнася до собственика(ците) и/или отговорника(ците) на целия този уеб сайт.

Вие се съгласявате да не заплашвате, тормозите, предприемате законни действия срещу, заявявате искания, искате подписи или други държавни документи на АДМИНИСТРАТОРА  без значение каква е причината, дори ако смятате, че разполагате със законното право.

Вие се съгласявате да не държите в отговорност АДМИНИСТРАТОРА  за нещата, които намерите на този сайт.

Вие се съгласявате да не разпространявате никоя част от този сайт.
Освен ако не е посочено друго, АДМИНИСТРАТОРА  не претендира собственост върху нещо намерено на този сайт.

АДМИНИСТРАТОРА  няма съзнателни намерения да обиди или да наруши авторските права или интелектуалната собственост на което и да е лице.

Доколкото е известно на АДМИНИСТРАТОРА , цялото съдържание, изображения, видео, звуци, снимки и т.н, ако има такива, се използват в съответствие с Fair Use Copyright Law 107.

АДМИНИСТРАТОРА  на сайта не може да претендира за връзка с известни личности или всеки друг субект, посочен в този сайт.

Този сайт може да съдържа материали, неподходящи за някои зрители.
АДМИНИСТРАТОРА на сайта си запазва правото да прави промени, в която и да е част от този сайт по всяко време.

Тези условия са в сила през цялото време на целия сайт и включват цялото съдържание.