19.09.15 г.

Интервю с tabloid!

За музиката:

"Когато излезе първият ми албум аз бях на 16, а го записах на 14 и 15 ... Минаваш през неща по време на тази възраст, но не ти се налага да се справяш с наистина трудни неща, докато не пораснеш. В момента знам за какво повече да говоря. Имам късмета, че с мен са хора като Тимбаленд, които вярват в тази визия и искат да бъдат част от нея и от мен докато раста като артист ... Те са страхотни песни, поне според мен, които обичам да слушам и определено са в моя личен стил. Винаги съм харесвала R&B и този свят."

За Зейн Малик:

"Той е страхотен. Аз просто минах през туитовете ми и харесвах нещата на хората. Не знаех какъв е бил туита и тогава хората започнаха да говорят за това. (Зендая хареса туит, в който се говореше, че щяло да бъде прекрасно, ако З&З запишат дует) Това е готино. Той е страхотен и прави неговите си неща - определено се опитва да се развие."

Тя фен ли е ? Би ли направила колаборация с него ? "Да, абсолютно."

"Няма нищо уговорено. Мисля, че определено бих искала повече колаборации, но искам и да звуча като себе си. Понякога не можеш да сложиш твърде много хора там (в албума й), защото чуваш твърде много от тях и недостатъчно от човека."

За Тейлър Суифт:

"Буквално Тейлър просто ми писа и ме пита за това - помислих си, че е много готин и обикновен начин да го направи. Тя каза 'Смятам, че си готина и искам да бъдеш част от това' и аз просто и казах 'Ами да, добре, разбира се'. Беше страхотна възможност. Тя просто е много сладка, много мила и много истинска в това. Тя просто ме попита. Беше готино!"

За Fashion Police:

"Смятам, че е време за промяна. Не казвам задължително, че ние сме най-силните, най-важните хора, които го правят, защото има много хора, които застават и изказват своето мнение и се защитават. Ние просто сме част от гласа. Ние сме част от по-големият глас на хора, които според мен сега са по-образовани за света около тях. Не знам всичко. Не се правя, че знам всичко. Опитвам се да се науча, опитвам да порасна и се опитвам да споделя тези преживявания, поне в социалните медии, за да помогна на някой друг да ги научи. Това е промяна. И период и движение, когато хората се събуждат малко повече."

За Кейси Под Прикритие:

"Искам да направя нещо, които е вдъхновяващо и интересно за тях и поддържа фен базата, или каквото там го наричате. Аз имам възможността да съм продуцент на шоуто и да бъда част от него още повече. Това ми трябваше - да бъде свободна да направя нещо, което държа в ръцете си и да създам шоу, от което искам да съм част. Имам толкова много неща в последно време - отивам да снимам и вторият сезон на K.C. Undercover, ще завърша музиката си и ще започна да пускам неща, и очевидно, ще обикалям света."