2.03.14 г.

Списание Naked: HQ снимки и статия

(натиснете снимката)
По-рано излязоха снимки на Зендая от зад сцената на фото сесията и за списание Naked. Оказва се, че не е просто фото сесия. Зендая е на корицата на мартенския брой на списанието, тъй като тя е дала и интервю, което може да прочетете по-долу (преведено от мен). Начина по който е написано интервюто е много хубав, не е просто въпроси и отговори. Разказва история, от влизането до излизането на Зи от офиса е описан всеки детайл. Ако го прочетете може да разберете неща около новите проекти на Зендая.

В офиса на PMK BNC Entertainmant в Ню Йорк Сити, стените са светли и коридорите бяха напълно тихи, докато не чух звука на токчета идващи наблизо.
Когато актрисата, певицата и танцьор Зендая Колман влезе в офиса, тя изглеждаше много спокойна и уравновесена - и много висока.Стилиста на Зендая отговарящ за прическата взе малък кичур коса и използва малко лак за коса, докато нейният гримьор прилагаше последните щрихи пудра на лицето и. Зендая е облечена като за висшата мода - копринена златна риза, стегнати шарени Capris, черни токчета и аксесоари на пръстите на ръцете и китките и. Шикозния стил на Зендая и кока и пасват идеално - с тях се открояваше дори и по време на модната седмица в Ню Йорк. Зендая представи себе си тихо, усмихвайки се широко, когато си стиснахме ръцете.Докато гледах нейните пози в офиса, едно нещо за Зендая веднага ми стана ясно: Тя е естествен модел. Нейните изражение и пози са сериозни и глупави, но нейното представяне е извън годините и. Когато тя седна на дивана от бяла кожа в конферентната зала, аз и подадох моя диктофон и тя започна да ми разказва своята история. Точно тогава открих друга страна от Зендая - тя е странна, отзивчива и невероятно мотивирана - всичко, което е допринесло успехите и до този момент в кариерата.
Зендая е родена в Окланд, Калифорния, тя израства като част от Калифорнийски Шекспиров Тейтър. Нейната майка е била домоуправител откакто Зендая е била на 2 години. Там е било и мястото на, което Зендая е разкрила любовта си към актьорството. Въздействието от изявата на сцена я кара да се присъедини към училището за изкуства в Окланд и да участва в неговите пиеси. Всеки във семейството на Зендая е музикант, което засилва още повече интереса и. Тя започва да танцува в хип-хоп денс трупа наречена Future Shock Oakland, когато е на 8 години, а по-късно започва да моделира, когато е на 10. До 11 годишна възраст Зендая е работила като модел за Macy's и Old Navy и се появява в няколко малки промоционални реклами. "Исках кариерата ми да е повече от това" каза тя. Така че тя и семейството и се преместват в Лос Анджелис. Само след 6 месеца от преместването и в ЛА, Зендая си спечелва първата си роля за Disney Channel - само на 12 години тя вече прави голям пробив. След като снима пилота сериала бива избран и започват снимките по първия сезон на новият Disney ситком, Раздвижи Се. Сериала е фокусиран върху Роки Блу (Зендая), Сиси Джоунс (Бела Торн) и тяхната споделена мечта да станат постоянни танцьори в новото шоу Раздвижи Се Чикаго! Героинята на Зендая балансира нейният тийнейджърски период с две страсти - книги и танци. Телевизионното шоу е комбинирано с две неща - актьорство и танцуване. Първия епизод на Раздвижи Се бива излъчен през Ноември, 2010 и продължава в 3 сезона.
Да пораснеш и да бъдеш на училище на сцената на телевиционно шоу звучи сякаш Зендая е изпуснала много от обикновенните гимназионни преживявания, но тя е по-доволна така. "Някои хора отиват на бал, а някои хора отиват в Dancing With The Stars", засмя се тя. "Смятам, че се справям добре". Dancing With The Stars е било едно от най-трудните неща за Зендая с които се е сблъсквала през живота си. Тя се е стресирала върху научаването на нова хореография и не е можала да оцени опита за това, което е било. На всичкото отгоре, тя трябваше да балансира образованието си с танци в продължение на часове всеки ден в няколко месеци. Като най-младия състезател в шоуто, Зендая имаше няколко очаквания, за които да живее. "Не исках да отида там като знаменитост, която се опитва да премине, като направи някои малки стъпки", каза тя. "Исках да науча какво е да бъдеш професионален танцьор". Зендая обясни, че е много по-лесно да не знаеш как да танцуваш, защото това означава по-малко очаквания. Очначава, че можеш да бъдеш смешен в своите изпълнения. Вместо това, Зендая обаче се е преборила с физическа болка от репетиции. "Да бъдеш на 16 години помага, а може би и коленете ми са малко по-добре, но все още се изисква много от теб", казва тя. Зендая е горда с успеха си в DWTS. Тя дори е открила любовта си към балните танци. Въпреки това, тя никога няма да се върне в подобно шоу. "Не отидох в шоуто, за да се опитам да спечеля", казва тя. "Отидох в шоуто, за да опитам нещо ново".
За Зендая, да имаш прожектора под себе си не значи само да привличаш внимание. "Прожектора се поставя върху хората с причина", казва Зендая. "Прожектора се използва, за да подчертае нещо в някой, някой който може да донесе светлина под прожекторите на други хора". Младата фен база на Зендая поглежда към нея отдолу нагоре за подкрепа и напътствие. Тя написа книга Between U and Me: How to Rock Your Tween Years with Style and Confidence, която има в предвид за нейните фенове. Зендая е чувствала, че има мисия с нейното шоу в Disney Channel: да насърчи положителното отношение в публиката си и да им даде полезни насоки за една трудна част от живота им. "Исках да бъда човек с добро влияние", казва тя. "Техните родители ми казваха, че са горди с мен и че исках техните деца да бъдат като мен".
Феновете на Зендая я вдъхновили да напише как-да книга. Те също я карат да работи по-усилено. "Най-хубавото чувство е да знаете, че хората ви обичат където и да са по света", казва тя. Докато кариера на Зендая се е развила през последните 3 години, нейните фенове са станали по-близки до нея чрез сайтовете в социалните мрежи. Въз основа на тяхната неумираща подкрепа през годините тя вярва, че те ще продължат да я следят и подкрепят, докато тя израства като артист. Зендая изпитва все по-голяма необходимост да изрази себе си по нов начин, докато става по-голяма. Като млад артист тя обяснява, че отначало имаш нежелание да споделиш собствените си мисли. Като нов артист пробиващ в индустрията, Вие сте съгласни с повечето решения, направени от вашия мениджърски екип или етикет. Поради тази причина, Зендая назовава Бионсе и Майкъл Джексън като двете й най-големи вдъхновения. Тя се опитва да върви по техните стъпки и да поеме в своите ръце подходът към собствената си кариера. "Аз създадох своята платформа и открих моята идентичност", каза тя. На всичкото отгоре тя проявава творчески контрол върху нейната работа. Зендая сега е помощник продуцент в новия сериал на Disney Channel, Super Awesome Katy. Тя участва като Кейти Купър, интелектуално, но социално неловко момиче тийнейджър. Кейти има множество таланти, вариращи от компютри до бойно изкуство. Нейните родители са счетоводители - или поне така смята тя. Живота на Кейти се променя завинаги, когато научава, че нейните родители са тайни правителствени агенти. "Сериала е за едно момиче, което балансира два различни свята.", казва Зендая. "Това е нещо като шпионин версия на Хана Монтана, но обхваща света на възрастните тийнейджъри, които разбират какво е да се чувстваш неудобно".
Въпреки, че на пръв поглед Зендая не вярваше, че може да направи преминаването от дните си като Роки Блу в същата мрежа. Все пак тя направи прехода с лекота. "Намерих Кейти доста лесна за обрисуване", казва тя. "Аз наистина намерих нейната личност вътре в мен и съм свързана с нея на повече нива, отколкото едно, така че тази роля е специална за мен". Зендая намира Кейти като чудесен модел за подражание - едно момиче, което олицетворява красотата, упоритата работа и нормалността. По-важното е, че тя очаква с нетърпение феновете и да я видят в нова светлина.Зендая е щастлива да поеме едновременно главната роля и предимствата на това да бъдеш ко-продуцент. В действителност, тя не добавя добъплнителен натиск към вече интензивната си кариера. Напротив, тя се освобождава от налагане. Ако тя остави произвоството в ръцете на другите и почувства неудовлетворение от техните резултати тя ще чувства по-голям натиск. "Ако имам контрол и мога да изразя себе си, тогава ще падне целият натиск от раменете ми", казва тя. Зендая приключи снимките на най-новият си Disney Channel оригинален филм Zapped миналия септември. След финалния сезон на Раздвижи Се тя се е чувствала несигурна дали новото шоу трябва да бъде за нея. За щастие Зендая имаше възможност да даде на феновете си нещо ново, което да очакват с нетърпение.
Филмън проследява света на 16-годишната Зоуи Стивънс, талантлив танцьор и отличник, която се бори с новата гимназия и новото семейство, с което сключва повторен брак майка и, което и носи нова къща пълна с досадни доведени братя. "Зоуи закупува приложение на смартфона си чрез което може да контролира момчетата около нея", казва Зендая. "Но разбира се това излиза през носа й.". Zapped ще пристигне през лятото на 2014 година. Зендая често се озовава изненадана от това колко успешно кариерата и се развива до този момент. Нейният живот се е променил дръстично от първия й голям пробив. Но тя винаги помни, че трябва да бъде благодарна, което е точно значението на името и "да бъде благодарна" на езика Шона говореш се от хората от Зимбабве, Африка. Тя се надява да продължи да живее мечтите си като изпълнител. "Хора от всички свери на живота ме слушат", казва тя усмихвайки се. "Те не ме познават, но все пак те се свързват с моята музика, а това е най-важното нещо за мен". 
Когато разговорът ни свърши, Зендая трябваше да отиде в различна посока от тази на стаята. Тя събува високите си токчета и обсъжда новото си облекло с нейния стилист в едно и също време. Зендая се сбогува с прегръдка преди да се промъкне в гардероба, който тя е опаковала заедно с нея. Тя мърмори по носа си нещо, докато намира последните късчета за следващия си тоалет. И тогава, Зендая тръгна към друго интервю и нови преживявания по пътя.