4.02.14 г.

"X Out ми помогна да задържа моята увереност и знам, че може да помогне на всеки, който предпочита да се забавлява, отколкото да се притеснява от пъпките." - Зендая говори за продукта X Out

(натиснете снимката)
Актриса, певица, автор и танцьор, Зендая разкри стъпките в борбата с акнето заедно с X Out, от създателите на Proactiv®. Заетия начин на живот на Зендая и темпераментната й личност я прави перфектния оратор за акне линията направена за хора, които са твърде заети за посещенията при лекар, сложните стъпки, или други временни лечения на акне с нещо повече от временен резултат. 

Зендая започва да използва продукта за гърба и раменете, докато участва в "Dancing With The Stars". Потта и стреса са постоянни причинители за нейните дефекти и след дълъг ден на танцуване и тренировки, ума и по-скоро се възстановяваше, отколкото нейната кожа. Тя потърси помощ в X Out, за изчистване на нейната красива кожа просто в една леста стъпка.

"X Out е толкова лесен за ползване! Мога бързо да измия лицето и тялото си и знам, че всичко това е една добро лекарство, което ще свърши работата си, за да може аз да се съсредоточа върху моите страсти, вместо съзнанието ми да бъде в това дали когата ми изглежда добре", каза Зендая. "X Out ми помогна да задържа моята увереност и знам, че може да помогне на всеки, който предпочита да се забавлява, отколкото да се притеснява от пъпките. Ако искате изчистена, сериозна добре изглеждаща кожа, X Out е за вас"

Зендая наскоро направи първата си X Out реклама, която ще бъде включена в националните телевизионни реклами и дигиталните кампании за марката през цялата 2014 година. 

Като допълнителен бонус, Зендая ще даде на нейните социални последователи известни като Зъсуагъри и X Out фенове видео зад сцената на нейната реклама, което ще бъде достъпно скоро в социалните канали на X Out:

Facebook.com/XOut
@XOutBreakouts в Twitter
@XOut в Instagram
Youtube.com/XOut