28.02.14 г.

Мнения за Зендая

В интернет намерих няколко кратки мнения за Зендая и реших да ги преведа и да ги поставя тук, за да разберете какво мислят някои хора за нея, живота, кариерата й и всичко останало.

1. Зендая има страхотни родители. Наистина я придържат здраво стъпила на земята и вярна на себе си. Повечето млади звезди имат нужда от родители като нейните.

2. Мисълта, че всички главни герои от Раздвижи Се се захванаха с музикалната кариера ме кара да се смея имайки в предвид, че това е денс шоу. Но Зендая беше неповторима в DWTS.

3. Мразя факта, че Бела Торн и Зендая Колман изглеждат по-стари от годините си.

4. Роки изглежда сякаш не понася никой през 3-тия сезон.

5. Зендая и Бела никога не изглеждаха толкова близки през 3-тия сезон на РС. Нека бъдем честни, те не са дори толкова близки сега.

6. Шегувате ли се ? Харесва те Лив и Мади повече от Раздвижи Се ? Честно казано свата все по-лошо. Раздвижи Се беше единственото добро Дисни шоу, което съм гледала заедно с Късмет Чарли. Сериозно, куче с блог ?? какво по дяволите става на тези хора. Какво трябва да научи децата това шоу.. че кучетата говорят ?? И дори и Лив и Мади сега да замести Раздвижи Се, след 2години Лив и Мади ще бъде заместено от нещо друго, точно както винаги Дисни прави.

7. За да бъда честен, всъщност се радвам, че Раздвижи Се беше премахнато.

8. Смятам, че шоуто като Фермата ГОТ, Джеси и Раздвижи Се учат децата на лъжи и лошо държание. Мога да ви кажа, че децата, на които съм бавачка станаха много по неуважителни след като изгледаха няколко епизода.

9. Зендая беше едно от малкото качествени неща в Дисни.