9.05.15 г.

Какво би направила Зендая ? Зи дава съвети за живота | MTV

1. Все още нямам партньор за бала
prom
Големият танц наближава и все още нямаш с кого да отидеш. Просто е: "намери някой и го попитай да отиде с теб."

"Мисля, че винаги се страхуваме твърде много просто да отидем при някой и да го попитаме. Все пак кой казва, че едно момиче не може да попита ? Просто отидете, направете го, просто отидете с някой приятел." 

2. Гадост, провалих се на теста
study
Без извинения! "Учи. Не бъди мързелив", каза Зендая. О, и ако се провалиш, винаги казвай на родителите си, преди те да разберат сами, защото "не искаш да имаш този проблем."

3. Момчето, по което си падам не отговаря на съобщението ми
happens
Кратък и хубав съвет: "Както и да е, пиши на някой друг."

4. С най-добрата ми приятелка сме скарани
talk
Няма по-лошо от това да се караш с най-добрата си приятелка, но най-хубавото, което можеш да направиш е "да поговорите".

"Знам, че звучи супер клише, но понякога, ако просто кажете 'Момиче, може ли просто да дойдеш тук и да поговорим ?', понякога комуникацията е ключът."

5. Плъзнала е лоша клюка за мен
bye
Много е гадно да ходиш по коридора в училище и да знаеш, че хората обсъждат теб, но когато това се случи, дръж високо главата си и "опровергайте ги като направите невероятни неща за живота си и не ви е грижа за хората."

6. Помощ! Имам среща, но също така имам и пъпка
pimple
Сериозно ли от всички тези дни, точно сега ли трябваше да имам една пъпта ?! Просто кажете "благодаря" на боговете на грима.

"Нарича се коректор. Просто нанесете малко и продължавайте."

7. Преди малко ме заразяха...чрез съобщение
forgethim
Случва се. Гадно е, но трябва да се запитате, наистина ли искате да бъдете с някой, който не иска да бъде с вас ? Не. Искате ли да знаете защо ? Защото "някой, който къса с вас чрез съобщение не заслужава вашето време."