11.09.14 г.

Най-стилните селфита на седмицата (Twist Magazine)

21.
Zendaya Bedhead
Зендая сподели превъзходна бяло-черна снимка в Инстаграм показвайки разрошената си коса, но в нейн стил. Зендая изглеждаше тотално превъзходна в това селфи. Не можем да спрем да гледаме нейните перфектни вежди!

25.
Zendaya Madonna
Зендая отдаде почит на рождения ден на суперзвездата Мадона като облече тази сладка червена изрязана Материално Момиче блуза в най-новата си снимка в Инстаграм! Ние обичаме естествените и къдрици и превъзходен грим, но колко страхотно могат да изглеждат нейните перфектни вежди ?!

34.
Zendaya Mysterious
Как може едно селфи да бъде загадъчно ? Когато го направиш на сянка като Зендая в последната си Инстаграм снимка! Певицата показа невероятен поглед към гланцираното си червено червило и ретро очна линия, и ние обичаме дръзкия и стил.

37.
Zendaya Look
Нашите челюсти паднаха, когато видяхме разкошната нова Инстаграм снимка на Зендая ! Стилната певица покажа невероятните си мускули и разкошен костюм в невероятно шик снимка. Ние обичаме изрязания пуловер!

41.
Zendaya Waves
Бяхме отвеяни от новото разкошно селфи на Зендая в Инстаграм! Тя ни показа удивителния си грим и красивата и коса на вълни. Ние също така не можем да спрем да мислим за това колко перфектни нейните дебели вежди изглеждат!