11.09.14 г.

Зендая и Кара Делевин имат нови рекламни кампании, които не бихте искали да пропуснете (Style Watch)

За пореден път докато повечето от нас си почиват и се забавляват, нашите любими звезди работят здраво снимайки техните есенни рекламни кампании. Вчера видяхме с какво са се захванали Карли, Алекса и Джеймс, а днес имаме най-новото лице на Материално момиче и друг модел превръщащ се в дизайнер. Вижте най-новото около Зендая и Кара Делевин по-долу!

Material Girl Zendaya

Първата е Зендая, която следва стъпките на Кели Озбърн, Джорджина Джаггер и Рита Ора, като става лицето на Материално Момиче, линията на Macy's създадена по дизайна на Мадона и 17-годишната и дъщеря и Лурдес. Дисни звездата и участник в Dancing With The Stars позира с дрехи от колекцията в Крайбрежна Алея на Кони Айлънд в Ню Йорк, която те затвориха само заради фотосесията. (Неограничен достъп до торта във фуния... ние им завиждаме!)

В изявление, Мадона каза: "Зендая излъчва увереност, свободен дух. Ние обожаваме това, че тя е новото лице на Материално момиче", докато дъщеря и Лола коментира: "Обичам начина, по който Зендая създава свои собствени модни правила, така че начина, по който изглежда да съответства с личността и. Материално Момиче е точно за това да бъдеш себе си в най-голяма степен." От своя страна Зендая изрази вълнението си за избора на "динамичното майка/дъщеря дуо" като добави "Материално Момиче е съвкупност от това да се забавляваш с модата и да бъдеш уверен в собствената си кожа... и кой прави това по-добре от Мадона ?"

Частта за Кара Делевин продължава в http://stylenews.peoplestylewatch.com/2014/06/19/zendaya-material-girl-cara-delevingne-mulberry/