12.02.14 г.

Нови снимки

Искам да се извиня, че не публикувах изобщо често тези дни и след 1,2,3 дни правя ъпдейт-и с много снимки. Просто учителките са буквално обсебени от тези матури, само изпитват, само дават тестове, взимаме много уроци, понякога два урока за час и то за какво ?! за да ги свършим и да правим само подготвителни тестове... сериозно не ги разбирам! Но все пак това не е ваша работа, просто исках да ви съобщя причината. Днес намерих време и набързо направих новия дизайн. Надявам се да ви хареса... Намерих нови и стари снимки на Зи, които може да разгледате в галерията.

Снимки от епизода на Under The Gunn, където Зендая, който ще бъде излъчен утре (13-ти февруари). Зендая участва като съдия.

Много преди сега Зендая направи фото сесия за кампанията Red Noise, но от нея излезе само една снимка и то с лошо качество. Сега намерих още една, но и тя не е с хубаво качество.В интернет намерих една уникална рисунка на Зи и реших да я споделя с вас. Също така както написах в една от предишните публикации Зендая отново е била гост на 106 & Park и намерих една снимка от там. Излезе и една снимка от фото сесията за X Out, както и от нова фото сесия за Music Choice.

Добавих и последните лични снимки на Дая. А и помните видеото за Fashion Is My Kryptonite, което Зи снима заедно с Бела за Shake it Up: Made In Japan, нали ? Излязоха стари лични снимки още от сета на видеото!